1-801-222-111

שעות פתיחה: א' - ה' 9:00 - 17:00 | ו'  10:00 - 14:00
נורדאו 2 הרצליה

מחיר: 29   לחברי מועדון: ₪25
הוספה לעגלה

TEA - חומר מתחלב/סלוונט

חומר אורגני המופק מאמוניה שבשימוש מאוד נמוך מעלה את רמת החומציות כי הוא חומר אלקלי. כשהוא מחובר עם
חומצה סטארית יוצר סבון עדין פעיל שטח משני בפורמולציות. בדרך כלל משתמשים ב 2:1 כלומר 2 חלקים חומצה
סטארית וחלק 1 TEA.
חשוב שלא יישאר במוצר הסופי שום חלק של טריאתלאמין.

הוא נוזל אלקלאי להעלאת רמת החומציות PH.
הוא משמש גם כמתחלב.
מקטין את מתח הפנים.
יוצר שקיפות בשימוש עם מצמיגים.
משמש למוצרי איפור כגון: מסקרה,צלליות,סמקים,מייק אפ ועוד.
למוצרי שיער,צבעי שיער,מוצרי גילוח,מוצרים להגנה מהשמש,מוצרים לניקוי העור.
TEA גם מנטרל חומציות של קרבומר ביצירת ג'ל שקוף ויציב וגם מסמיך אותו. השיטה להוסיף כמות של 1:1.5
קרבומר ו TEA. השימוש ב TEA נחשב לא מזיק במוצרים נשטפים ומומלץ לא להשתמש ביותר מ5% במוצרים
קוסמטיים רגילים.
גם לא להשתמש בחומרים כמו סודיום ניטרט עם חומר זה.