1-801-222-111

שעות פתיחה: א' - ה' 9:00 - 17:00 | ו'  10:00 - 14:00
נורדאו 2 הרצליה

מחיר: 170   לחברי מועדון: ₪159
הוספה לעגלה

אגוז מוסקט הוא עץ ממשפחת המוסקטיים הנפוץ בסומטרה ובסרי-לנקה. מקור השם בצרפתית.
השמן האתרי מופק מהזרעים.

תכונות:
המוסקט נחשב לאנטי ספטי, נוגד כיווצים, מעורר, מאלחש ויש המחשיבים אותו גם כמעורר מיני.
נתוויות: בכאבי שרירים, שיגרון, כאבי מחזור ובעיות במערכת העיכול (גזים, שלשול).
בטיפולים קוסמטיים  השמן מחטא, מכווץ ומעורר ומטפל בזיהומי עור.
אינו שכיח במוצרים קוסמטיים, אלא כחלק מתערובת בשמים

אזהרות:
אגוז מוסקט (התבלין), בצריכה מופרזת, עלול לגרום להרעלה המתבטאת בבחילה, כאבים, טשטוש ראיה
והזיות. צריכה מוגזמת של אגוז מוסקט עשויה אפילו להיות קטלנית.
לגבי שמן אגוז המוסקט – בשימוש בשמן זה יש לנהוג במשנה זהירות. אין להשתמש בו תקופה ממושכת.
להמנע משימוש בזמן הריון ובתינוקות ופעוטות.