1-801-222-111

שעות פתיחה: א' - ה' 9:00 - 17:00 | ו'  10:00 - 14:00
נורדאו 2 הרצליה

מק"ט: 374

מחיר: 59   ₪54 לחברי מועדון: ₪54
הוספה לעגלה
אגוזי לוז.100 מל שם בוטני: CORYLUS AVELLANA אגוז הלוז מוכר יותר בארצנו בשמו הלועזי: אילסר. העץ עליו גדלים האגוזים גדל באירופה. ומגיע לגובה רב. השמן, טעים במיוחד, כטעם האגוז, ריחני מאד ומשמש חומר דומיננטי בתעשיית העוגות והושוקולד. בתעשיית הקוסמטיקה משמש השמן כמרכיב בחומרים איכותיים אנטי איג'ינג, במיוחד בחברות קוסמטיקה יוקרתיות - עקב ההילה של שימוש בשמן זה. אך הוא באמת עשיר בשומן חד בלתי רווי ובויטמין E ולכן משתלב היטב בקוסמטיקה שיעודה ריכוך עור והזנה. נמצא את השמן בקרמי עיניים, קרמים לעור יבש וגוף, קרמים לטיפול בעור תינוקות (כמו קרם החתלה של "שייאו-איי"), וחומרי הגנה על השפתיים. לשמן את תכונות אלרגניות ולכן ניתן להשתמש בו ללא הגבלה, וכאמור הוא טוב למאכל.