1-801-222-111

שעות פתיחה: א' - ה' 9:00 - 17:00 | ו'  10:00 - 14:00
נורדאו 2 הרצליה

מחיר: 39   לחברי מועדון: ₪35
הוספה לעגלה
חמאת קקאו, הנקראת גם שמן תאוברומה, היא השמן הצמחי האכיל והטבעי שמופק מפולי הקקאו. צבעה צהוב חוור, והיא ממוצה מפולי הקקאו ויכולה לשמש ליצירת שוקולד, אבקת קקאו, תרופות, משחות ותמרוקים. לחמאת קקאו יש טעם וריח עדינים של שוקולד. חמאת הקקאו היא אחת מהשומנים הכי יציבים, המכילה נוגדי חמצון שמונעים את הרס השומן ונותנים לו חיי מדף של שנתיים עד חמש שנים, ובגלל זה נוח להשתמש בו למוצרים שהם לא מזון. המרקם החלק, הריח המתוק, והתכונה המרגיעה של חמאת הקקאו הופכים אותה למרכיב נפוץ בקוסמטיקה ומוצרים אחרים לטיפוח העור, כמו סבון, ג'ל גילוח וקרם לחות.